ERFARENHET - TRYGGHET - ENGAGEMANG


E
rfarenhet

Vi på Scandic House S.L.
har mer än 20 års erfarenhet av att förmedla köp och försäljning av fast egendom på Gran Canaria. Vi har hjälpt många Svenskar och Skandinaver att finna sin drömbostad eller fritidshus på det soliga Gran Canaria. När Du önskar förvärva en lägenhet, bungalow, villa, hus, tomt, affärslokal eller fastighet på Gran Canaria, hjälper vi Dig att finna det objekt som just
Du söker. Genom att anlita oss vid Ditt köp av bostad på Gran Canaria, har du tillgång till vår lokalkännedom för det område som är intressant för Dig, vår samlade erfarenhet samt vårt nätverk av samarbetspartners.

Trygghet

Vi på Scandic House S.L.
har den breda lokalkännedom som är nödvändig  för att  presentera  de  objekt Du är intresserad av. Vi kommunicerar också på samma språk, vilket är viktigt för att Du rätt ska förstå innebörden av kontrakt och köpehandlingar. Vid behov ordnar vi även med officiella översättningar. När du väl har bestämt dig för att köpa en bostad på Gran Canaria hjälper vi Dig genom hela processen, kontrollerar köpehandlingarna och ser till att Du gör en trygg affär.


E
ngagemang

Vi på Scandic House S.L. erbjuder personlig under-och efter köp-service:

Vi erbjuder våra kunder hjälp med att öppna bankkonto (för betalning av avgifter via autogiro),
att erhålla NIE-nummer (identifieringsnummer) hos polismyndigheten, lagfart och registrering i fastighetsregistret. Att söka Residencia (permanent uppehållstillstånd), hemförsäkring, kontakt med el och vattenbolag, telefoninstallation med internet uppkoppling och inte minst att representera Dig som ny ägare hos Comunidaden (ägarföreningen) i fastigheten.

Renovering eller uppfräschning av din nyköpta bostad  kan vi  ordna om så önskas, offert lämnas.Vår affärsidé– En nöjd kund rekommenderar oss gärna till en ny kund
 
Våra huvudorter Övrigt

Att köpa bostad
Att sälja bostad
Erfarenhet
Trygghet Engagemang
Om oss Kontaktformulär IntresseanmälanFritidsliv - Golf - Stränder - Sevärt - Bergsvandring
 
Scandic House S.L. - Las Palmas de Gran Canaria, Spain - E-mail: info@scandichouse.se - Tel: +34 632 276491